Signerat — Jussis autograf

Föremål som signerats av berömda personer har alltid väckt stort intresse. Jussis autograf har idag ett högt raritetsvärde. Varför är då Jussi autograf värd så mycket? Om detta kan du läsa om i det senaste nummer av vår medlemstidning nr 53 som utkom i slutet av november 2014.

Artikeln är en förkortad översättning av Stephen Crowles artikel Jussi Bjorling’s autograph som du kan läsa i sin helhet på engelska om du klickar på nedanstående länk.

Engelsmannen Stephen Crowley är medlem i det engelska Jussi Björlingsällskapet sedan det grundades, är en stor skivsamlare och har varit verksam som tandkirurg.

 

Länk till Stephen Crowleys artikel Jussi Bjorling’s autograph

Vill du läsa den förkortade artikeln på svenska kan du klicka på nedanstående länk till vår medlemstidning och bläddra fram till sidan 16.

Länk till vår medlemstidning nr 53


 

Jussi Björlingsällskapet

Stiftat den 7 januari 1989 har till uppgift att främja intresset för och kunskapen om Jussi Björling, hans sångkonst, liv och karriär.

Mer om Sällskapet


Bli medlem i Sällskapet

HÄR kan du snabbt bli medlem i Jussi Björlingsällskapet. Du får vår tidning, nyhetsbrev och inbjudan till evenemang och sammankomster. Årsavgiften är 250 kr om du väljer att få våra nyhetsbrev med e-post.

 

Mer om medlemskapet


Välkomna till de amerikanska och brittiska Jussi Björling-sällskapen

 

Klicka på resp. flagga.

 

 


Styrelsens Jussifavoriter

Stefan Olmårs presenterar sin favoritinspelning

Här kan du läsa om och lyssna på favoriten.


Jussi Björlingmuseet

Jussi Björling Museet

Jussi Björlingmuseet
hälsar dig välkommen!

Borlänge är Jussi Björlings hemort. Här finns sångarens eget museum, det enda Björlingmuseet i världen. " Av alla sångarmuseer, är detta det bästa", enligt John Steane, känd brittisk musikkritiker.

 

Öppettider
Vintersäsong september–maj helgfri tisdag–fredag 12-17

Juni-augusti: 

Måndag-fredag 11-18, 

Lördag 10-14, Söndag 12-17

Stängt Nationaldagen 6 juni, Midsommarafton och Midsommardagen

Länk till Jussi Björlingmuseet


Jussitips

Länk till Aktuellt om Jussi