Signerat — Jussis autograf

Föremål som signerats av berömda personer har alltid väckt stort intresse. Jussis autograf har idag ett högt raritetsvärde. Varför är då Jussi autograf värd så mycket? Om detta kan du läsa om i det senaste nummer av vår medlemstidning nr 53 som utkom i slutet av november 2014.

Artikeln är en förkortad översättning av Stephen Crowles artikel Jussi Bjorling’s autograph som du kan läsa i sin helhet på engelska om du klickar på nedanstående länk.

Engelsmannen Stephen Crowley är medlem i det engelska Jussi Björlingsällskapet sedan det grundades, är en stor skivsamlare och har varit verksam som tandkirurg.

 

Länk till Stephen Crowleys artikel Jussi Bjorling’s autograph

Vill du läsa den förkortade artikeln på svenska kan du klicka på nedanstående länk till vår medlemstidning och bläddra fram till sidan 16.

Länk till vår medlemstidning nr 53


 

Jussi Björlingsällskapet

Stiftat den 7 januari 1989 har till uppgift att främja intresset för och kunskapen om Jussi Björling, hans sångkonst, liv och karriär.

Mer om Sällskapet


Bli medlem i Sällskapet

HÄR kan du snabbt bli medlem i Jussi Björlingsällskapet. Du får vår tidning, nyhetsbrev och inbjudan till evenemang och sammankomster. Årsavgiften är 275 kr för 2023 om du väljer att få våra nyhetsbrev med e-post.

 

Mer om medlemskapet


Jussi-statistik

Klicka här för att komma till förteckningar över Jussis inspelningar

 

Klicka här för att komma till förteckningar över Jussis framträdanden


 

Välkomna till de amerikanska och brittiska Jussi Björling-sällskapen

Klicka på resp. flagga.

 

 

 


Våra favoritinspelningar med Jussi

Gå till Arkiv för att lyssna på de insattas favoritinspelningar med Jussi


Det tidigare Jussi
 
Björlingmuseet

Jussi Björling Museet

 

Jussi Björlingmuseet stänger

Museet stängdes officiellt den 1 januari 2021 och är nu ytrymt. Vi hoppas att det senare kommer att ersättas med ett museum på annan plats. 


Jussitips

Länk till Aktuellt om Jussi